Returul produselor se face în maxim 14 zile.

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din contract, respectiv să returneze un bun sau să renunțe la un serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau renunțare la un serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  • ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului bun – în cazul în care cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat;
  • ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

Condiții pe care produsele returnate trebuie să le îndeplinească:

Produsele trebuie să fie in aceeași stare în care le-ați primit, trebuie sa aibă ambalajul original, fără a fi deteriorat. Nu se accepta produsele care au fost deteriorate din vina cumpărătorului. Trebuie să conțină toate accesoriile. Produsele cadou primite cu produsele pe care doriți să le returnați, trebuie returnate și acestea.

Cum returnezi produsele?

În cazul în care doriți să returnați un produs sau mai multe, trebuie să completați Formularul de Retur, în termen de 14 zile de la data primiri coletului.

Rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de cel mult 10 zile lucrătoare de la data primiri coletului returnat prin transfer bancar.

 

Formular retur