Metode de plata

Puteți cumpără produsele de pe site-ul www.sofamobstoff.ro folosind următoarele instrumente de plată:

Ramburs (cash) la livrarea coletului. Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastră. 

Transfer bancar. Plata se poate face și prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmând a se face după intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) în contul nostru. Datele necesare pentru efectuarea plații prin transfer bancar sunt:

  • S.C. SOFAMOBSTOFF S.R.L
  • CUI: RO 30926845
  • Nr. Reg.Com. J02/1296/20.l 1.2012
  • Sediul social: Arad, str. COMUNARZILOR nr. 23
  • ING / Cont IBAN: RO08INGB0000999903313511
  • BT / Cont IBAN: RO82BTRLRONCRT0628544601

Prin Card bancar. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul Banca Transilvania. Acest sistem asigura tranzacțiilor online același nivel de securitate că și cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura în primul rand că nici o informație legata de cardul tău nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele www.sofamobstoff.ro sau pe serverele Băncii Transilvania, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licență Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.